Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Wat is BIAB


WAT IS BIAB
BIAB is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel van The Gel Bottle Inc. welke gebruikt wordt om de natuurlijke nagels te verstevigen.

WAT DOET BIAB

Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos meebuigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt daarnaast ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee wordt verzadigd. (Dit voorkomt onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelrand). 

Elke keer dat de behandeling wordt uitgevoerd, worden de eigen nagels sterker door de verzadiging. Ook is deze gel ‘selfpinchend’. Dat wil zeggen dat de natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels. 

VOOR WIE IS BIAB GESCHIKT
Deze behandeling is vrijwel voor iedereen geschikt. De behandeling is zelfs uitermate geschikt voor nagelbijters! 

HOELANG BLIJFT BIAB ZITTEN
Ik raad aan de BIAB om de 3 a 4 weken te vervangen.
Bij nagelbijters is het de eerste periode aan te raden om de 2 weken te komen. Dit omdat de nagelplaat bij nagelbijters sneller groeit.

WAT KAN NIET MET BIAB
Het verlengen van de nagels kan niet met dit product.

NAGELBIJTERS EN BIAB
BIAB is uitermate geschikt voor nagelbijters doordat het de natuurlijke nagels enorm verbeterd!
De nagelplaat van nagelbijters groeit 1,5 tot 2 keer sneller dan die van 'gewone' klanten. Dit komt door mechanische prikkels. Mechanische prikkels kunnen zijn vijlen, masseren of het bijten van de nagels. Door deze mechanische prikkels versnelt de bloedsomloop waardoor de stofwisseling weer versnelt en dus de nagels sneller gaan groeien. Voordeel hiervan is dat je snel resultaat ziet bij de behandeling. Aan te raden is wel voor nagelbijters om de eerste periode om de 2 weken te komen.

Ben je enthousiast geworden over BIAB, neem dan contact op voor het maken van een afspraak!Bellen
Map