Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Behandelingen


Rubberbase behandelingversteviging/ BIAB

Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, welke gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.
Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos meebuigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken ontstaan. De gel werkt daarnaast ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee wordt verzadigd. (Dit voorkomt de onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelrand). 

Elke keer dat de behandeling wordt uitgevoerd, worden de eigen nagels sterker door de verzadiging. Ook is deze gel ‘selfpinchend’. Dat wil zeggen dat de natuurlijke nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels. 
De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden. 
 Langere nagels hebben namelijk een opbouw van een niet flexibel product nodig zoals bijvoorbeeld acryl of gel. 

Duur: 60 min

 

Kunst Nagels (gel, acryl en acrygel)
Kunstnagels zijn gemoduleerde of gebouwde langere nagels die altijd nagevijld moeten worden voor deze met een kleur kunnen worden afgewerkt. 
Bij kunstnagels kan er met verlenging gewerkt worden. Bij verlengingen knippen we de sjablonen op maat van elke nagel en vinger, zodat deze zo goed mogelijk aansluit aan de natuurlijke nagelplaat. Dit versterkt de stevigheid van de nagel én maakt de nagel slanker.
Bijwerkingen worden bij voorkeur binnen de drie weken uitgevoerd om overbelasting en schade van de natuurlijke nagel te voorkomen. Het uitstellen van bijwerken is zeer schadelijk voor jouw eigen nagels.
Duur nieuw set: 120 min
          opvullen:   90 min

 

Gel Nagels
Gel nagels worden gebouwd van een stroperige substantie die uithardt in de nagellamp. Om de nagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer na 3 weken moeten worden bijgewerkt. 

 

Acryl Nagels
Acrylnagels worden gemaakt met een mengsel van poeder en vloeistof. Er ontstaat een kneedbaar bolletje dat met een penseel op de nagel wordt aangebracht. Acryl is een hard product.  Om de nagels in conditie te houden zullen de nagels ongeveer na 3 weken moeten worden bijgewerkt. 


Heb je geen idee welke nagels bij jou passen? 
Neem gerust contact op zodat ik je vrijblijvend kan adviseren! 

Bellen
Map