Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Nieuws

 Nieuwe BIAB kleuren!

Er zijn weer 6 nieuwe BIAB kleuren gelanceerd door The GelBottle! De kleuren heten Toffee, Baked, Chai, Cupcake, Milky en Pudding.GEEN GEL, ACRYL EN ACRYGEL MEER

Vanaf heden bied ik geen Acryl, Gel of Acrygel behandelingen meer aan. De reden hiervoor is dat ik een te groot verschil zie in de natuurlijke nagels bij het plaatsen van deze producten tegenover BIAB. Bij de klanten met BIAB worden en blijven de natuurlijkere nagels in veel betere conditie dan bij de klanten met Acryl, Gel of Acrygel. Daarnaast is er bij de BIAB ook nagenoeg geen luchtvorming.
Omdat de conditie van de natuurlijke nagels hoofprioriteit heeft in mijn salon heb ik dan ook besloten volledig hierop over te gaan.
Bestaande klanten in mijn klantenbestand welke nu gel, acryl of acrygel hebben mogen eenmalig kostenloos de BIAB uitproberen.


CURSUS!

Maandag 26 oktober is de salon gesloten i.v.m. een cursus dag.
In de salon streef ik naar perfectie daarom volg ik geregeld opleidingen in binnen en buitenland. Zo ook 26 maart. Deze cursusdag zal in het teken staan van combi manicure.

IN HET NIEUWS

Onlangs ben ik geïnterviewd door het nagel vakblad Prof Nail. In het magazine vertel ik ondermeer over mijn salon, de producten waarmee ik werk en hoe ik een goede balans tussen werk en privé houd. 


AANSCHERPING REGELS

Waar ik voorheen nog wel eens een oogje toekneep voor wat betreft de reparatie van nagels of de tijd tussen de vervolgbehandeling zal ik per heden strak volgens de aangegeven richtlijnen werken. Reden hiervoor is dat ik merk dat er te onvoorzichtig omgegaan wordt met de kunstnagels. 

Wat houd dit in:

  • Prijs reparatie per nagel € 4,-
  • Bij 3 of meer kapotte nagels wordt de prijs van een nieuw set berekend.
  • Bij een vervolgbehandeling na 4 weken wordt de prijs van een nieuw set berekend.


GEOPEND!

Eindelijk is het zover!
Per 11 mei mag de salon weer open!

Wil je een afspraak maken stuur dan alsjeblieft een app met daarin:
- 2 dagen van de voorkeur

- Het dagdeel dat je wilt.

Ik zal proberen iedereen zo snel mogelijk te antwoorden maar zoals je zult begrijpen kan ik niet iedereen tegelijk antwoorden en helaas zal ik ook niet iedereen in de eerste week direct kunnen inplannen. Hiervoor jullie begrip graag.

Houd er ook rekening mee dat als je gel, acryl of acrygel nagels had en alles er nu af is dat ik een heel nieuw set moet plaatsen met de hierbij horende kosten. Uiteraard kun je ook voor kiezen over te stappen op een rubberbase/ BIAB behandeling, hiervan zijn de prijzen lager en dit is een heel fijn product. Vraag gerust bij het maken van een afspraak naar de mogelijkheden!

Heb je koorts, hoest je of heb je andere klachten die naar Corona neigen, zeg dan je afspraak kosteloos af! Constateer ik bovenstaande klachten toch bij ontvangst dan zal ik je afspraak ter plekke cancellen!
Heb je een mondkapje, neem hem mee!
Extra ter info!
Zoals jullie ook weten verwacht ik een veulentje. Evanti is midden volgende week uitgerekend. Dit betekend niet dat ze dan ook zal bevallen (het kan zomaar nog 4 weken langer duren) maar het kan wel dus hou er rekening mee dat het zo kan zijn dat ik last minute een afspraak moet cancellen als het veulen geboren gaat worden!
GESLOTEN

I.v.m. de overheidsmaatregelen om verspreiding van het Corona virus te beperken is de salon tot 6 april gesloten.
Wil je zelf je product verwijderen dan adviseer ik vooraf onderstaand filmpje te bekijken met hierin een duidelijke uitleg hoe dit veilig te doen.

CURSUS!

Dinsdag 17 maart is de salon gesloten i.v.m. een cursus dag.
In de salon streef ik naar perfectie daarom volg ik geregeld opleidingen in binnen en buitenland. Zo ook 17 maart. Deze cursusdag zal in het teken staan van Babyboom nagels.


NIEUWE VOORJAARS COLLECTIE The Gel Bottle

Vanaf 9 maart is de nieuwe voorjaarscollectie in de salon en lak ik jouw nagels in de nieuwste mode kleuren!NIEUWE KERST COLLECTIE The Gel Bottle
Er zijn prachtige nieuwe kleuren gelpolish van The Gel Bottle in de salon!
Welke kleur kies jij voor op je nagels met de feestdagen?


YES! Eindelijk mag ik het vertellen!

Na weken van voorbereidingen in het geheim mag het nu eindelijk bekend worden....
Ik heb (samen met enkele andere geselecteerde nagel stylistes) een kerst stempelplaat ontworpen voor YOURS Cosmetics!!!!!
Wat was dit ontzettend gaaf om te doen en ik wil dan ook YOURS Cosmetics hartelijk danken voor deze kans!


NIEUWE KLEUREN BIAB

Er zijn weer 5 nieuwe kleuren aan de BIAB collectie toegevoegd! De collectie bestaat nu uit 6 nude tinten. 3 zijn er met een fijne glitter en 3 zijn er effen. Daarnaast heb ik ook nog de bekende Rubberbase welke transparant is.
Ben je nog niet bekend met BIAB of Rubberbase? kijk dan eens onder het kopje behandelingen bij nagelversteviging!KERST AFSPRAKEN

De agenda staat open voor kerst afspraken!
Plan nu je kerst afspraak alvast in zodat je verzekerd bent van mooie nagels met de kerst!De vakanties zijn bijna weer voorbij en ook de salon draait weer op volle toeren.
Plan nu alvast je afspraken in zodat je gegarandeerd bent van een plekje!
Ook zijn er al enkele nieuwe herfstkleuren binnen. Laat het najaar maar komen!

Bellen
Map