Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Over Amber Nails


JE HANDEN ZIJN JE VISITEKAARTJE!

Daarom verdienen ze het om goed verzorgd te worden. Hiervoor ben je bij Amber Nails (de BIAB specialist van Zuid Holland) aan het juiste adres!
Bij Amber Nails staan professionaliteit, hygiëne, vakkennis en klantvriendelijkheid centraal. Iedere klant bij Amber Nails heeft zijn eigen vijlen set. De werkmaterialen en de nagelstudio worden na iedere behandeling gereinigd en tevens werk ik met handschoenen en een mondkapje om op deze manier optimale hygiëne te garanderen.
Door het behalen van verschillende vakdiploma's en het periodiek volgen van cursussen houdt ik mijn vakkennis optimaal en ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.
Verder kan ik een hoge kwaliteit garanderen, omdat ik enkel werk met professionele merken zoals The Gel bottle Inc, Peacci, Klear en Yours.

Wist je dat:
De producten van The Gel Bottle niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn maar ook nog eens 10 vrij (dit betekend dat ze vrij zijn van ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk!


CORONA en HYGIENE IN DE SALON
In mijn salon werd altijd al gewerkt met handschoenen, een mondkapje, heeft iedere klant haar eigen vijlenset en wordt na iedere behandeling de werktafel ontdaan van stof en gereinigd. In die zin veranderd er dus niet veel. Doordat ik mijn afspraken niet strak achter elkaar inplan kan ik de salon ook nog luchten tussen de behandelingen door en reinig ik ook de binnenzijde van de lampen, de armsteun, deurklinken oid. Op deze manier probeer ik het zo veilig mogelijk te houden voor zowel mijzelf als de klant.

Wist je dat:
Ik in de salon werk met de producten van het merk Klear als het gaat om reiniging! Klear is een merk van Nederlandse bodem dat diverse soorten vloeistoffen in het assortiment heeft voor het reinigen van de salon, de werkmaterialen maar ook voor gebruik tijdens de behandeling.
De producten van Klear zijn vervaardigd in Europa en zijn allemaal Vegan en diervriendelijk! 


Graag tot ziens in mijn nagelstudio in Reeuwijk!


Bellen
Map