Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Peacci nagellak


Peacci X The Gel Bottle
Jullie kennen allemaal het merk The Gel Bottle inmiddels, dit zijn de gelpolish kleuren waar ik mee werk maar ook de Rubberbase en de BIAB zijn van dit merk. Nu heeft TGB sinds kort ook een nagellak lijn. Deze heet Peacci. Zo kun jij een kwalitatief goede nagellak kopen die dezelfde kleur heeft als de gelpolish die je draagt! Ideaal om je teennagels mee te lakken zodat ze mooi matchen bij je handen of om je uitgroei mee bij te werken! Weet je niet meer hoe de kleur heet die je momenteel draagt of wil je graag weten welke kleuren je vaak draagt? Stuur me gerust een berichtje want ik hou dit namelijk altijd bij en kan het zo voor je opzoeken!

Over Peacci

Peacći is van mening dat regelmatig nagels lakken niet overbodig is, het biedt de drager zelfs de mogelijkheid om hun look gemakkelijk te veranderen.

Met een enorm scala aan 100% veganistische en dierproefvrije creatieve tinten met langdurige resultaten, die de sterkte en gezondheid van de nagel niet negatief beïnvloeden, maakt Peacći zelfexpressie gemakkelijk.

 

- Super gepigmenteerde, creatieve kleur

- Ongeëvenaarde, langdurige resultaten

- 100% veganistisch en dierproefvrij!
- Gemaakt in de EU 


Bellen
Map