Amber Nails

Ruimte voor je slogan

Tips


Tips voor de verzorging van uw nagels
Hieronder volgen verschillende tips voor het behoud van je nagels.


Vijlen
De nagels zijn gevijld in de vorm die je wenst. Na verloop van tijd groeien je eigen nagels waardoor de nagels langer worden. Mocht je dit willen inkorten gebruik dan altijd een vijl. Knip je kunstnagels nooit! Dit kan de natuurlijke nagel beschadigen. (Je kunt vijlen kopen in de salon.)

Schade
Heb je veelvuldig last van het afbreken van de nagels of inscheuren dan is de lengte van je nagel waarschijnlijk te lang. Bij een volgende behandeling zal ik adviseren een kortere nagel te dragen. Door de lengte langzaam op te voeren wen je geleidelijk aan een langere nagel. Hierdoor zal je  minder vaak stoten waardoor het afbreken van nagels voor een groot deel wordt voorkomen. Neem bij beschadigingen/ lucht tussen de nagel contact op zodat ik het kan repareren. Dit voorkomt dan bacteriën en schimmels zich tussen het kunstproduct en de nagelplaat kunnen nestelen.

Nagelriemolie
Voor gezonde mooie nagels breng je 2x per dag nagelriem olie aan op je nagelriemen en nagels. De olie zorgt voor een beschermlaagje op je nagel waardoor uitdroging voorkomen wordt. De olie dringt in je nagelriem door waardoor een gezonde aanmaak van nieuwe nagelcellen wordt gestimuleerd.


Gereedschap
Vanzelfsprekend zijn je nagels geen werktuigen. Gebruik je nagels niet voor het openen van verpakkingen. Bij het werken in de tuin gebruik je het beste handschoenen zodat je nagels mooi blijven.


Verwijderen van kunstnagels
Als je ervoor kiest om geen 'kunstnagels' meer te willen dragen of als de kunstnagel gaat liften is het verstandig om een afspraak te maken. Ik heb de juiste benodigdheden om de 'kunstnagels' te verwijderen zonder dat je eigen nagel beschadigd.

 

Natuurlijke nagels
Knip je nagels nooit, gebruik altijd een vijl (hout of glas) dit voorkomt splijten, breken en scheuren. Gebruik dagelijks een nagelriem olie, dit voorkomt uitdroging van de nagel en zorgt ervoor dat de nagel mooi en sterk wordt. Als je je nagels wilt lakken gebruik dan altijd eerst een base coat alvorens je een kleur lak aanbrengt, dit ter voorkoming van verkleuring van de natuurlijke nagel. Een topcoat zorgt ervoor dat je langer plezier hebt van je gelakt nagels. 

Bellen
Map